Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rohonci Vendégház
Cím: 9730 Kőszeg, Rohonci u. 24.Email: takacskalman@vipmail.hu
Telefon: (94)361-430, (30)692-2363Gps: 47.38242722 , 16.54555321

Bemutatkozás

Amennyiben az ország legtisztább levegõjû városát, Kõszeget választja úticélul, pihenjen vendégházunkban, ahol nyugodt, családias környezetben várjuk Önt, hogy a pihenés valóban emlékezetes legyen!
Három kétágyas szobával és egy háromágyas apartmannal rendelkezõ vendégházunk Kõszeg fõterétõl, kényelmes sétával is csak 5-10 percre található.
Minden egyes szobában külön-külön található zuhanyzó, WC, televízió, minibár és minden szobában lehetõség van pótágy használatára. Apartmanunk tágas, jól felszerelt konyhával/étkezõvel rendelkezik; itt három ágy található, de szintén lehetõség van plusz pótágy használatára.
Vendégeink számára reggelit biztosítunk, amit reggelizõ helyiségünkben, vagy jó idõ esetén a kertben fogyaszthatnak. Ezt minden esetben az érkezést követõen beszéljük meg, hiszen a reggeli az Önök kívánsága szerint készül el!
Kertünkben remek alkalom nyílik azok számára, akik szeretnek a szabad ég alatt sütögetni, grillezni.
Autóval érkezõ vendégeink számára a zárt parkolási lehetõség a vendégház udvarán adott. Amennyiben pedig kerékpárral is szeretnék felfedezni Kõszeg-hegyalját, ebben is a segítségükre leszünk.
Minden kedves ideérkezõ vendégünk számára tanácsot adunk abban, hogyan töltse el kellemesen az idõt, hova érdemes ellátogatni, hogy megismerje Kõszeg csodálatos környékét.
Aktuális árainkról érdeklõdjön telefonon! Folyamatos akciókkal, egyedi, személyre szabott árkedvezményekkel várjuk kedves vendégeinket!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0