Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Cáki Ház - Cák
Cím: Cák, Email: bardosi@vftnet.hu, sibinger@vftnet.hu
Web: www.cak.atw.huTelefon: (06-94)465-099, (06-70)946-1800, (06-70)946-1343
Gps: 47.35711288 , 16.51599312

Bemutatkozás

A ház Cákon, pontosabban Cák külterületén egy nagy kertben található. A falu központjától kényelmesen sétálva is csak tíz percnyire. A ház télen-nyáron lakható, felszereltsége hosszabb tartózkodást is lehetõvé tesz. Földszintjén nagy konyha, és egy nagy szoba van. Az emeleten két hálószoba található, az egyikben beépített szekrény is van. A fürdõ és a wc a pincében van. Az udvaron egy nagy kemence, fedett terasz, a különálló épületben szauna van. Cák az Alpok lábainál, Kõszegtol alig négy kilométernyire fekszik. A Kõszegi-hegység számtalan kirándulási lehetõséget nyújt. Tizenegy kilométer gyalogosan az Írottkõ, ami Ausztriából gépkocsival megközelítve kényelmes félórás sétává "szelídül".
A ház öt személy befogadására alkalmas, de bõségesen van hely pótágyak elhelyezésére, Nyáron öt-hat fõ kényelmesen elfér a fedett terasz "padlásán".

Árunk:

A szállásért naponta és fejenként 3000 forintot kell fizetni. A "pótelhelyezések" ára személyes megbeszélés alapján. Külön megbeszélés szerint tudunk étkezést is biztosítani, kemencében sütött, és bográcsban fõzött, nyílt tûzön sütött ételekkel.

Kirándulás :

Bükfürdõ 19, Sárvár 44, Szombathely 20, Sopron 55 kilométernyire fekszik. Alig 22 kilométere található Lutzmannsburg ( Locsmánd) Zsirával szemben a határ osztrák oldalán, ami élményfürdõjérõl híres. Kirándulásra alkalmas távolságra - száz kilométeren belül - van az Õrség. Télen a kõszegi sípályán síelni lehet, de a ház kertjében is lehet szánkózni, kezdõknek síelést gyakorolni. A jól síelni tudók egy, másfél órányi autózáss


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0