Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Aranystrucc Hotel Étterem Cukrászda
Cím: 9730 Kőszeg, Várkör 124.Email: strucc1@t-online.hu
Web: www.aranystrucc.huTelefon: 06-94/ 360-323
Fax: 06-94/ 563-330Gps: 47.39042282 , 16.53888893

Bemutatkozás

Az Arany Strucc Hotel és Étterem Kõszeg város központjában lévõ Fõtéren található. A Strucc Szálloda barokk stílusban épült a XVII. században, nevét egykori tulajdonosáról, Strauss vendégfogadósról kapta. Magyarország egyik legrégibb szállodája, létérõl már az 1700-as elöljárósági jegyzõkönyvek is tanúskodnak. E neves épületben találhatja meg éttermünket, ahol a mindenkori idényjellegû, házias és a környékre jellemzõ ételkülönlegességeket kínáljuk, de megtalálható étlapunkon a nemzetközi konyhák remekei is. Nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.

A Hotel:

Magyarország egyik legrégibb szállodája, létérõl már az 1700-as elöljárósági jegyzõkönyvek is tanúskodnak. Nevét az elsõ tulajdonosról Strauß Ignác vendégfogadósról kapta.

Az ország "ékszerdobozaként" ismert város központjában fekszik, melyrõl a szomszédos Jézus-Szíve Plébániatemplom harangja is pozitív visszhangot zendít.

A szálloda családias vendégszeretettel fogadja a város mûemlékeivel, természeti szépségével, jellegzetes növény- és állatvilágával ismerkedni vágyó hazai és külföldi látogatókat.

Az országban elsõként létrehozott Irottkõ Natúrpark lehetõvé teszi a természeti adottságokra épülõ lehetõségek kihasználását. (tanösvények, túraútvonalak, erdei tornapályák).

2001-ben a "NATÚRPARK ÁLTAL ELISMERT SZÁLLÁSHELY" örökös címet adományoztak a szállodának. A patinás szálloda 15 szobával várja vendégeit, melyek egy-kettõ-három-négyágyasak.

Minden szobához fürdõszoba (zuhanyzó vagy kád+WC) és színes televízió tartozik. A szobák jelentõs része hûtõszekrénnyel is fel van szerelve.

Októbertõl-áprilisig elõ illetve utószezoni áron vehetik igénybe vendégeink szolgáltatásainkat. A családosoknak, nászutasoknak, nyugdíjasoknak egész évben kedvezményes üdülést kínálunk. Csoportoknak további kedvezmények!

A Cukrászda:

A 2001-ben nyitott antik stílusú cukrászdában kellemes körülmények között kóstolhatják meg vendégeink, a saját cukrászüzemünkben készített termékeinket. Mindennap friss és változatos süteményekkel, kávéval várjuk kedves vendégeinket!

A cukrászüzemben esküvõi és figurás torták, valamint egyedi igény szerinti megrendelést is készítünk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0