Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Alpokalja Panzió és Étterem-Kõszeg
Cím: 9730 Kőszeg, Szombathelyi u. 8-10.Email: alpokaljapanzio@alpokaljapanzio.hu
Web: http://www.alpokaljapanzio.huTelefon: (94) 360-056, (94) 563-251
Fax: (94) 563-252Gps: 47.3792822 , 16.5580391

Bevezető

Panzió:
Barátságos, családias hangulatú panziónk Kõszegen az Alpok lábánál található, festõi látványt nynyújtva a Kõszegi hegységre. Panziónk 2 szorosan összetartozó épületeiben 28 szobával (75 fõ) várja a környékünkre látogató, pihenni vágyó vendégeinket. Szobáink 2 illetve 3 ágyasak, fürdõszobával, TV-vel, hûtõvel felszereltek. Vendégeinknek - saját laptophoz - ingyenes szélessávú hozzáférést biztosítunk.

Bemutatkozás

Az idelátogatók sokszínû kulturálís, turisztikai és sportolási lehetõség közül választatnak. Panziónkban szauna, kiskönyvtár, gyermekekkel érkezõ családokra gondolva játszótérrel, szalonnasütõvel.

Étterem:
Éttermünket a kitûnõ konyha, a bõ választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvezõ árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros konyha finomságain túl a hal és vadételek is megtalálhatók. Vadásztermünk lehetõséget kínál kisebb családi, baráti összejövetelek megtartására, de rendelkezünk akár 80 fõs rendezvény lebonyolítására alkalmas teremmel is. Földszinti éttermünkhöz nyáron nyitott és fedett terasz is kapcsolódik.Szálló vendégink szintén élapról választhatnk. Üdülési csekk esetén vagy hitelkátyás fizetésnél, kérhetik szobaszámlához a fogyasztást és így a végén egy összegben lehet törleszteni a fogyasztást is akár üdülési csekkel.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, panzió, étterem

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink